Yllätys yllätys, flunssa taas iski. En tiedä onko sillä merkitystä, että laivassa oli ihan hirveä ilmastointi. Olen ennekin saanut itseni sillä tukkoiseksi. Pari ensimmäistä päivää matkan jälkeen oli vähän tukkoinen olo. Ja nyt sitten tästä päivästä lähtien räkää onkin ollut vaikka muille jakaa. Joka paikkaa kolottaa. Juuri äsken mitattuna lämpö näytti 37,2.

Ja kaiken kruunasi eilen se, että töistä lähtiessä kaaduin. Ja ihan sisätiloissa. Jotenkin vaan liukastuin. Ja tietysti ensimmäisenä kädellä otin tukea. Nyt on oikea ranne ollut siitä lähtien ihan hirveän kipeä. Yöllä jo ajattelin, että pitää tänään mennä lääkäriin. Mutta hiljalleen se on onneksi vähän parempi. Yöllä en nimittäin saanut edes sormia koukkuun. Ehkä hitusen on turvotusta, mutta mitään mustelmaa ei näy. Joten tuskinpa siinä mitään sen vakavampaa kuitenkaan on.

Nyt on vaan täksi viikonlopuksi iso kasa tilauksia joita pitäisi tehdä. Yksi frillahuivi pitäisi saada valmiiksi ja ainakin 3 tilauskorttia tehdä. Ja jos aikaa riittää, niin tilauksesta vielä muutaman pääsiäiskortinkin. Kiva tehdä niitä kipeällä ranteellaa.