Viikko taas vierähti niin nopeasti, ettei itse meinannut pysyä perässä. Toissa viikon torstaina poikani sairastui influenssaan ja meni kouluun vasta tämän viikon tiistaina. Pauli on yleensä ihan hurjan terve lapsi, vai pitäisiköhän nykyään sanoa teini, mutta nyt otti tauti koville. Pitkään on ollut niin, että poika sairastaa noin 2 vuorokautta vuodesta. Nyt kuumeen selättämiseen meni 4 vuorokautta. Hän on nyt seiska luokalla ja sanoikin, että viimeksi hän on ollut enemmän kuin päivän kerrallaan poissa koulusta kakkosluokalla. Ja puhuu varmaan ihan totta, tällä nuorella miehellä kun on ilmiömäinen muisti.

Heti kun Pauli parani, sai mieheni jonkun pienen flunssan. On ollut koko viikon ihan puoli kuntoinen. Itsellänikin oli tuossa loppuviikosta olo, että olisikohan joku tauti tulossa. Mutta ei ole muita oireita kuin pieni nuha, ainakaan vielä.

Itse tein töissä useampana päivänä vähän pidempiä päiviä. On liukuva työaika, ja tunnit olivat menneet viime syksyn aikana aika pahasti miinukselle. Nyt viimeiset kolme viikkoa olen yrittänyt niitä saada plussan puolelle, ja torstaina siinä onnistuinkin. Nyt pitäisi yrittää keskittyä keräämään plussia miinuksien sijaan.

Eilen jatkoin vielä työviikkoa viereisessä palvelutalossa. Olin kyllä aika kuitti sieltä kotiuduttuani neljän aikoihin. Ilta meni sohvalla istuksien ja saunoen, kaulahuivia yritin saada valmiiksi.

Lapsilla alkoi hiihtoloma. Emma lähti poikaystävälleen. Pauli puolestaan lähti isälleen. Paulin on tarkoitus tulla kotiin vasta loppuviikosta. Ensimmäistä kertaa viettää koko hiihtoloman isällään. Pakkasi mukaan sukset ja luistimet.

Hiihtämään tekisi mieli. Mutta nyt kun on vapaa päivä, niin tuolla ulkonahan on aivan kamala pyry. Kertaakaan en vielä tänä talvena päässyt hiihtämään.