Meillä flunssa yhä vaan jatkuu, tai siis oikeastaan minulla. Lapset ovat täysin terveet, mies vähän yskii. Kävin eilen terveydenhoitajan luona, ja sain 3 päivää sairaslomaa. Eli vasta torstaina menen töihin. Perjantaina minulla olisi vapaa päivä. Olen vähän suunnitellut, että peruutan sen vapaa päivän kun ei ole mitään erityisiä suunnitelmia. Tuntuisi hullulta mennä vaan yhdeksi päiväksi töihin.

Eilen oli pojan trumpettitunnit. Hän käy musiikkiopistolla Porvoossa soittamassa kaksi kertaa viikossa. Maanantaisin minä kuljetan häntä ja tiistaisin isänsä (ihme kyllä). Maanantaisin tunnin  pituus on 60 minuuttia, tiistaisin lyhyempi. Kävin itse sitten samalla ostoksilla. Eilen tuli postissa Suomalaisen kirjakaupan bonussetelit. Ja niillä saikin vaikka mitä kivaa. Tässä kuva saaliistani.



Poika oli joululahjaksi saanut mm. 50 euron arvoisen lahjakortin KapAhlille. Kävin hänelle samalla ostamassa uudet farkut ja vyön. Hän on niin hurjan hoikka, että kaikki housut tippuvat päältä. Nyt ostin sellaisen vyön, joka sopii teinille hyvin. Hänen aikaisemmat vyöt ovat ehkä olleet vähän lapsellisia. Ja lahjakortille jäi vielä rahaa yli 20 euroa.

Elikkäs aika hyvät kaupat tein. Tuon Suomalaisen kirjakaupan satsin jälkeen jäi maksettavaksi 25 senttiä. wink

Jos vaan millään jaksan, niin yritän saada tuota askarteluhuonettani tänään jotenkin inhimilliseen kuntoon.